Decorative border

August 25, 2023

Sluit je aan bij onze webinar over curtailment

Update: Webinar gemist? Meld je aan om de opname te ontvangen!

Ben jij een vooruitstrevende asseteigenaar die het potentieel van zijn hernieuwbare assets wil maximaliseren en tegelijkertijd wil bijdragen aan een stabielere energiegrid? Zoek niet verder! Kom naar onze webinar: Ontketen de waarde van curtailment, die plaatsvindt op 8 november van 15.00 tot 16.00 uur.

Ontdek de baanbrekende voordelen van curtailment

Curtailment gaat niet alleen over het verminderen van overtollige energieproductie – het gaat erom je hernieuwbare energiebronnen te optimaliseren om een revolutie teweeg te brengen in de stabiliteit en winstgevendheid van het energienet. Bij Spectral hebben we geavanceerde technologie ontwikkeld waarmee je curtailment kunt omzetten in een lucratieve kans.

Onze experts, Geert Litjens en Gerben Vermeulen, zullen diep ingaan op de wereld van curtailment en de transformerende impact ervan op het landschap van hernieuwbare energie.

Waarom de webinar bijwonen?

✔️ Leer hoe je curtailment kunt benutten voor netstabiliteit
✔️ Ontdek hoe eigenaren van assets omzet kunnen genereren terwijl ze het net balanseren
✔️ Doe kennis op van experts Geert Litjens en Gerben Vermeulen
✔️ Verken echte casestudies
✔️ Bekijk een livedemonstratie van onze state-of-the-art technologie in actie

Reserveer je plek

Zet 8 november van 15.00 tot 16.00 uur in je agenda en maak je klaar om versteld te staan van de wereld aan mogelijkheden. Reserveer nu je plek en maak deel uit van de revolutie in hernieuwbare energie.

Mis deze kans niet om je toekomst in hernieuwbare energie vorm te geven. Spectral is je partner in het omzetten van curtailment in een kracht voor positieve verandering – zowel voor je assets als voor het grid. We zien je op de webinar.

Sign up here!


Related News

Questions? Contact us!

Contact us