Decorative border

December 22, 2023

BRIGHTER bespaarde bijna 20 ton aan CO2 voor Remans Vastgoedbeheer in 6 maanden!

Met BRIGHTERs Building Optimization-module heeft vastgoedmanager Remans Vastgoedbeheer hun CO2-uitstoot verminderd met bijna 20 ton in slechts zes maanden, met een gemiddelde besparing aan gasverbruik van 37% door het gehele portfolio onder management.

“We hebben BRIGHTER gebouwd om een verschil te maken in vastgoed. Deze industrie heeft de potentie om enorme veranderingen teweeg te brengen – keer op keer zien we dat het verbeteren van efficiëntie met onze Building Optimization-module de investering meer dan waard is.” aldus Philip Gladek, Spectral CEO. “Ik ben blij om te zien dat steeds meer vastgoedbeheerders zoals Remans die potentie ook zien, er ook iets mee willen doen, en ons dan ook vertrouwen om dat verschil te maken.”

Echte resultaten

Van februari 2023 tot augustus 2023 heeft Remans Vastgoedbeheer succesvol het energieverbruik in haar gehele portfolio beheerd en haar milieu-impact verkleind. Ze behaalde fantastische resultaten, waaronder een gasbesparing van 11.104 m3 wat resulteert in een besparing van CO2-uitstoot van 19.892 kg.

“Dit soort data onderstreept voor ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt met BRIGHTER Building Optimization. Deze fantastische resultaten zijn mogelijk dankzij onze gedeelde focus op duurzaamheid en datagedreven beslissingen.” aldus Carolien Boogert, vastgoedmanager voor Remans Vastgoedbeheer.

Een van de meest significante uitkomsten is dat er gemiddeld 37% bespaard is op gasverbruik in het gehele portfolio, vooral aangezien de apparatuur niet aangepast is. BRIGHTER Building Optimization stuurt bestaande apparatuur aan.

Related News

Questions? Contact us!

Koen Reinders

Tech Account Manager

Contact Us